A legjobb műterem, amiben eddig dolgoztam

Fotósként az ember sokfajta különböző műteremben megfordul. Jó azonban egy olyan helyet találni, amit az ember a törzshelyének tekint, ahová bármilyen modellt és minél többfajta munkát tud vinni. Ez számomra a G3 fotóstúdió lett, amit másoknak is nagyon ajánlok. Persze azért korlátozott számban, hogy nekem is maradjon hely a foglalások között. 

műterem_pic2

Ilyen műterem található a helyen

A műtermek tekintetében a stúdió nem szűkölködik, található náluk két fotóstúdió, tematikus műterem, greenbox terem, külön helyiség a modell kinézetének elkészítéséhez. A két műterem tágas, a Napfény gyönyörűen besüt a délutáni órákban, és akár még az ablakoknál is készülhetnek a képek, mivel igenesztétikus maga a terem kiépítése is. Hogyha a megfelelő világítás kialakítása miatt aggódna valaki, arra is tudok választ adni. Természetesen úgy van kialakítva a helyiség, hogy a megfelelő fekete lapokkal akár teljesen be lehessen sötétíteni, így teljes mértékben érvényesülhetnek a mesterséges fények, amikhez könnyű alkalmazkodni, és nem változtatják helyzetüket. 

Mi mindent kínál a műterem?

Maga a stúdió számos lehetőséget kínál, ami miatt a teljes munkafolyamat élvezhető, praktikus és gyors lehet. Lehet tőlük felszereléseket bérelni csomagokban, hogyha nem szeretné az ember magával hozni kisfurgonnal minden saját dolgát, és nem szűkölködik a dekorációs lehetőségekben sem. Ide tényleg mindenféle díszlet, háttér és egyéb lehetőség tartozik. 

Ahhoz, hogy a munkafolyamat tényleg igazán gyors legyen és gördülékeny, szupergyors Wi-Fi-t biztosítanak, és még a nagyobb kellékeket is könnyedén el tudjuk szállítani a nagy teherlift segítségével. Éppen a nagyobb kellékek és nehéz felszerelések miatt biztosított a parkolás is, de egyébként sem kifejezetten forgalmas a hely, így ha a belső parkoló meg is telik, a műterem mellett találni fog az ember számos helyet a járművek tárolására. 

A kényelemhez hozzá tartozik, hogy a G3 műterem tényleg akármikor elérhető. Külföldi modellel dolgozunk, aki nem szeretne hozzászokni néhány napra az időzónához, ezért az éjszaka közepén lenne a legjobb egy fotózást beiktatni? Nem gond! Lapzárta van, és hajnalba nyúlóan szükséges dolgozni, mert nem fogadtak el bizonyos képeket? Kijött egy új kollekció, amiről először kell tudósítania egy internetes divatoldalnak? A gyakorlatilag 0-24-es nyitvatartásnak hála mindez már nem jelenthet igazi akadályt. Már csak annyi az ember feladata, hogy a többi stábtagos is rávegye az éjszakai vagy hajnali munkavégzésre, ami azért nem lesz egyszerű feladat. 

Hogyan bérelhető műterem? 

Maga a bérlési folyamat igen egyszerű, csak telefonon fel kell keresnünk a céget, és már nézik is nekünk a szabad időpontokat. Akár foglalhatunk egyetlen műtermet, vagy az egész stúdiót is kibérelhetjük egy alkalommal. Érdemes azonban előre gondolkodni, mert a helyek mindig gyorsan fogynak a nappali időpontokban. 

Ajánlom a műterem szolgáltatásait azoknak…

Akik gyakorlatilag a szakmában szeretnének dolgozni vagy ott is vannak. A műterem nem csak azokat várja, akik már profik, hanem a kezdőknek is nagy segítség lehet egy ilyen szakmai terület a munka megkezdéséhez vagy a portfólió kialakításához. Ahogy a modelleknek is ajánlott meglátogatni a honlapot, mivel a fotóstúdió modell portfóliók készítésével is foglalkozik. Az influenszerek sem maradnak terület nélkül, számukra is kedvezményesen bérelhető stúdió a tartalomgyártáshoz. Hogyha arra van igény, akkor egy teljesen szóló projektet vihetnek egy olyan szobában, amely remek hangszigeteléssel rendelkezik. Hogyha pedig valamilyen oknál fogva profi segítségre lenne szükség a forgatáshoz, szakemberek állnak az ember segítségére. 

Számomra ilyen a műterem

Számos oka van tehát annak, hogy az ember ezt a fotóstúdiót ajánlani tudja. Én nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatásokkal. Nem csak képeket készítettünk már itt, hanem reklámkampányban is sikerült részt venni nem egyszer. Emellett pedig forgattunk interjút, adakozással kapcsolatos kisfilmet is ezen a helyen. Egyszer sem volt fennakadás a munkában. 

műterem_pic3

A műterem számomra egy biztos pontot jelent, ahová bármilyen projekttel tudok menni. Mondok egy példát, egy kültéri fotózáson eleredt az eső, és gondoltuk megvárjuk, ameddig eláll. Két órával később még mindig nem volt jobb a helyzet, de a modellek már nem voltak máskor elérhetők. Ezért gyorsan felhívtam a stúdiót, ahol már ismertek, és azt mondták, hogy majdnem tele vannak, de az egyik műterem még szabad, azt lefoglalhatjuk. Három órával később pedig már kész is volt a projekt, amit nem tudom, hogy oldottunk volna meg az esőben az érzékeny felszerelésekkel. Ennek köszönhetően az akkori lapom le tudta zárni a számot és minden jól alakult szerencsére. Mindez pedig stúdiónak volt köszönhető. Más helyet nem mertem volna megkeresni egy ilyen lehetetlen és kellemetlen kéréssel, hogy most azonnal lenne szükségünk teremre, azonban a G3-at már ismertem annyira, hogy tudjam, hozzájuk bármikor fordulhatok segítségért, és összességében meg is érte e a próbálkozás.