Kinek hasznos egy iveco daily eladó gépjármű?

Ha egy olyan haszongépjárművet keresel, amivel a városi áruterítés és a vidéki kiszállítás egyaránt könnyedén megoldható, akkor ne szalassz el egy iveco daily eladó járművet. Nem csak arról van szó, hogy tágas, fordulékony és sokat bír, de a szervízelése is kiváló. Az iveco ugyanis nagy hangsúlyt fektet a minőségre, a tőlük vásárolt gépjárművek a legjobb állapotban kerülnek átadásra és minden esetben szigorú műszaki feltételeknek kell eleget tegyenek.

Ez a szigor akkor is megmarad, amikor az ivecao daily eladó jármű valamilyen szervizigénnyel érkezik vissza hozzájuk. Ráadásul, ha alkatrészcserére szorulna, az Iveco európai hálózata napokon belül beszerzi és be is szereli a szükséges alkatrészt. Ráadásul az árkategóriák között is szabad az átjárás, hiszen nem csak a frissen gyártósorról legürdült alkatrészeket, de már használt, és az Iveco által bevizsgált, minőségében megfelelő alkatrészeket is kérheted.

iveco-daily-eladó_pic3

Miben egyedülálló egy iveco daily eladó haszongépjármű? 

Ha jól használod ki, egy  daily eladó jármű megváltoztatja a vállalkozásod perspektíváit. Magát a furgont is úgy tervezték meg, hogy hosszútávú működés mellett is gazdaságos és hatékony legyen a fenntartása. Ha a munkanapod jelentős rész telik a volán mögött és szeretnéd ezt az időt kényelmes és élhető körülmények közt tölteni, akkor készülj fel az iveco daily eladó járművel páratlan élményére. A tervezők nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, minthogy az iparág legmagasabb szintű élményét nyújtsák.

Egy iveco daily eladó furgon számos személyre szabott szolgáltatással éri el ezt a kényelmet, a lényeg, hogy a lehető legpontosabban illeszkedjen a vezetési stílusodhoz és szokásaidhoz. De nem csak a vezetői, de az áruszállítói oldalról is igyekszik minden igényt maximálisan kiszolgálni.

Mit jó tudni az iveco daily eladó furgonokról?

Ha iveco daily eladó járművet látsz, mindenképpen érdemes lecsapni rá, ugyanis kialakításának köszönhetően akár 10%-os üzemanyag költség csökkenést is jelenthet a korábban használt modelledhez képest. Ez pedig a folyamatos használatban mindenképpen megtérül. Hogyan is érhető ez el?

Egy iveco daily eladó kisbusz motorjábe olyan jellemzőket vezetett be tervezőgárda, melynek segítségével ez a járműtípus messze kitűnik a piaci konkurensek közül üzemanyag-hatékonyságával. Ilyen jellemző az elektronikusan vezérelt, változó geometriájú turbó, a Start and Stop rendszer, vagy az A osztályú Super Eco Low Rolling gumiabroncsok, amit kifejezetten ehhez a járműhöz fejlesztettek ki.

Azonban egy iveco daily eladó furgon nem csak az üzemanyaghasználat, de a karbantartsi költségek terén is hatékonyabb. Termékfejlesztéseiknek hála az olajcsere intervallum akár 10%-os megtakarítást is eredményezhet városi viszonyok között.

Az iveco daily eladó járművek paraméterei

A furgon bruttó súlya 3,5 és 7 tonna között van, attól függően az iveco daily eladó típusai közül, melyiket választod. De bármiben is utazzon a vállalkozásod, ebben a széles kínálatban biztosan megtalálod az igényeidet leginkább kiszolgáló furgont. Ezután pedig könnyedén testreszabhatóak a karosszériamegoldások, de választhatsz a szállítási igényeid szerint is: Dobozos Furgon, félablakos és ablakos furgon között.

Az iveco daily eladó járművel raktérfogata a fentiekkel összhangban 7,3 és 19,6 m3 között mozog, köszönhetően a tengelytávok, tetőmagasságok illetve a hátsó túlnyúlás terén mutatott széles skálának. A piacon egyetlen más járműtípus raktere sem mutat ilyen bőséges választékot, mint az iveco daily eladó furgonjai. Ráadásul terhelés terén is állja a sarat.

Nagy teherbírású első felfüggesztéssel még több terhet is elbír. A könnyebb QUAD-LEAF felfüggesztésű 3,5 tonnás iveco daily eladó furgonok akár 1900 kg-os első tengely teherbírással is megbirkóznak, de ezt emelhetjük akár 2700 kg-ra is, ha QUAD-TOR felfüggesztéssel bíró ikerkerekes modellre váltunk.
Miért tökéletes az iveco daily eladó járműve a vállalkozásodhoz?

Elsősorban mert sokoldalú. Számos paramétere testreszabható annak megfelelően, hogy a vállalkozásod mit kíván meg, vagy éppen te, hogyan igényled, milyen vezetési élményre vágysz? Legyen szó akár városi gyűjtő-terítő fuvarozásról (a csomag és futárszolgálatok jellemzően ebbe a kategóriába esnek), vagy nehezebb szállítási munkákról, mint egy költöztetés, az iveco daily eladó furgonjai közül mindkét feladatra talál megfelelőt.

iveco-daily-eladó_pic2

Az iveco daily motorteljesítménye

Nem csak ökológiai lábnyomodat csökkentheted egy kiváló minőségű iveco daily eladó járművel, de takarékosabb üzemelésed előnyeit is kiélvezheted a motorteljesítménynek hála. Ez a járműtípus jól ismert a kiterjedt motorválasztékról, mellyel méginkább a saját igényeidhez illeszkedő furgont választhatsz. Az iveco az egyetlen olyan szolgáltató a piacon, aki két olyan motort is kínál egy-egy iveco daily eladó furgonhoz, amelyek a legjobb teljesítményre optimalizáltak, legyen szó akármilyen munkáról. Nincs más hátra, mint összegezni az igényeidet, és ennek megfelelően böngészni az iveco daily eladó típusai között. Biztosan találsz neked megfelelőt, amit hosszútávon se bánsz meg!